Hvad er Amazon FBA?

Forstå fordelene ved brug af den skalerbare løsning, Fulfillment by Amazon (FBA)
Hvad er Amazon FBA logistik

Hvad er Amazon FBA og FBM?

Fulfillment by Amazon er for dig, der ikke har uanede mængder af plads og tid til at holde på, pakke og sende dine varer. Her kan du udfolde dig med at sælge på Amazon fra Danmark.

Med denne service tilbyder Amazon lagerplads, emballage og forsendelse. Det vil sige, at du med Amazon FBA, mod en mindre betaling, faktisk kan få hjælp til din logistik i virksomheden.

Dette vil tillade, at du og din virksomhed får mere fleksibilitet ind i hverdagen. Ved hjælp af denne service kan du som nyopstartet virksomhed undgå at stå og pakke dine varer i en fugtig kælder.

Amazon FBM betyder ”fulfillment by merchant”, hvilket oversat er ”opfyldelse af sælger”. Man bruger stadig Amazons marketplaces til at sælge sine produkter, men dette er mere til sælgeren, der ønsker fuld kontrol over sin logistik. På denne måde sælger du dine produkter via Amazon og dine andre kanaler, men forsendelse er direkte fra sælger til køber udenom Amazons varelagre (fulfillment centre).

Hvad er fordelene ved Amazon FBA?

Med Amazon FBM undgår du naturligvis nogle af de gebyrer, du betaler for at have dine produkter lagret, pakket og sendt. Dog skal du være opmærksom på, at du nu selv står for kundeservice, returnering og refundering.

Kan Amazon FBA arbejde med multi-channels?

Ja du kan koble dine forskellige distributionskanaler til Amazon FBA. Det vil sige, at det er ligegyldigt, om din ordre kommer via Instagram, Facebook, Amazon marketplaces eller din website – det hele kan samles hos et fjernlager, som Amazon FBA

Bliv opdateret omkring salg på Amazon.
Direkte i indbakken.
  Hvordan får jeg et ”Prime-Logo” når jeg sælger på Amazon?

  Du får et ”Prime-logo” når du har sat dine varer til salg via Amazon FBA og de er lanceret på Amazons markedsplads. Når dit produkt er berettiget til logoet, vil dine kunder med Prime medlemskab, få gratis 2-dages levering. Når Amazon derudover også har sat deres logo på dit produkt, vil kunder dermed også vide, at det er Amazon, der står for pakning, kundeservice og levering, hvilket yder en ekstra garanti og tillid hos dine kunder. Med øget salg tilfølge!

  Er det trygt at fragte varer med Amazon FBA?

  Det er meget trygt. Når dine produkter er kommet til et af Amazons fulfillment-centre, vil de varetage dine produkter lige så omhyggeligt, som de gør med deres egne. Der ligger uhyre meget logistisk mesterarbejde bag organisationen og dette er noget, du som sælger ikke mindst kan drage nytte af, men derudover også roligt lægge din lid til.

  Hvordan foregår kundeservice med Amazon FBA?

  Når du tilmelder dig denne service, inkluderer Amazon et kundeserviceelement, der yder på alle de væsentlige parametre. For at du skal kunne udvikle din forretning bedst muligt, vil Amazon tage sig af al kontakt med kunder, returnering og refundering.

  Det er kundeservice, der kan ringes og skrives til både nat og dag. Derfor skal du ikke tænke på, om du skal hente en returforsendelse på posthuset, mens du eventuelt er taget på ferie.

  Relaterede artikler

  Amazon SEO
  Amazon SEO | Ranger øverst på Amazon

  Med optimal Amazon SEO kan I skabe mere profitable salg og eksponering

  Amazon A9 algoritme for rangering
  Amazon A9 Algoritme

  Forstå hvordan Amazons algoritme fungerer i søgeresultaterne

  Lad os tage et kald

  Ring til os eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.