Kompetencer

Få de bedste forudsætninger for en god start på en ny salgskanal eller få optimeret de eksisterende aktiviteter. Vi har full service kompetencer relateret til salg på Amazon og kan håndtere enhver opgave. Store som små.

 

Læs mere om herunder, hvad vi kan tilbyde netop jer. 

Annoncering

Målrettet annoncering med formålet om at vise netop jeres produkter foran de mest relevante og købeklare kunder. Altid med jeres budget og behov i fokus.

Søgeordsanalyse

Vi laver målrettede søgeordsanalyser for jeres produkter som giver jer et indblik i efterspørgslen på Amazon for netop jeres produkter. 

Markedsanalyse

Få et overblik over markedssituationen for jeres produkter på Amazon - hvordan ser udbuddet og efterspørgslen ud?

Positionering

Vi laver en positioneringsstrategi for jeres produkter ud fra jeres eksisterende differentiering og  indsigter fra jeres relevante konkurrenter på Amazon.

Logistik

Vi kommer med konkrete anbefalinger til pakkelister baseret på analyse af den forventede afsætning og sammenholder med jeres eksisterende infrastruktur for logistik. Målet er aldrig at have udsolgt og aldrig binde for meget likviditet i eksternt lager.

SEO tekster

På baggrund af søgeordsanalyse og positioneringsanalyse, laver vi de mest optimale tekster til produkter, udvidet produktsider, samt Brand Store. Vores tekster er både søgemaskineoptimeret med algoritmerne i fokus, samt sælgende med målgruppen i fokus.

Grafisk arbejde

På baggrund af en positioneringsanalyse og jeres eksisterende grafik, laver vi grafik som er tilpasset til at skabe konverteringer på Amazon.

Optimering

Vi optimere jeres eksisterende aktiviteter på Amazon ud fra best practices, så I får mest ud af jeres indsatser.

Strategi

Vi hjælper med at lægge den mest optimale strategi for jeres aktiviter på Amazon. Det baseres blandet andet ud fra den eksisterende konkurrence på markedspladsen, samt jeres interne strategier.

Samarbejdstyper

NOGET OM SAMARBEJDSTYPER

Full Service

Frigør tid til at fokusér på vitale dele af jeres forretning og lad os stå for hele eller dele af den daglige drift og optimering af jeres aktiviter på Amazon. 

Rådgivning

Få rådgiving til at træffe de rigtige beslutninger omkring Amazon og outsource de vitale dele til os.

Undervisning

Fyld lokalet eller webinaret med værdifuld viden og indsigter til deltagerne. Få muligheden for at vælg emne og tid efter eget behov.

Vi tager udgangspunkt i jeres situation

NOGET OM UDGANGSPUNKT

Klar til potentialet?

Opstart

Opdag og udlev potentialet. Lad os hjælpe med opstarten og kom i gang med de bedste forudsætninger for en succesfuld salgskanal. Sammen definerer vi behov og laver forventningsafstemning. Altid med jeres virksomhed i fokus og med jer i kontrol.

Læs mere om hvordan processen for en typisk opstart på Amazon ser ud med os.

Allerede på Amazon?

Optimering

Vi laver et statuscheck af jeres eksisterende aktiviteter på Amazon og definere sammen, hvilke områder som skal optimeres. Herefter kan vi stå for driften og optimeringen af de aftale opgaver.

Send en mail direkte til min indbakke på lucas@trademinds.dk - så tager vi dialogen derfra. 

Jeg ser meget frem til at høre om jeres behov og virksomhed!

Med venlig hilsen

Lucas Ullerup

Partner
Trademinds ApS

lucas@trademinds.dk

HVAD SKAL DER STÅ HER?

Lad os tage

en snak.

E-mail

lucas@trademinds.dk

Telefon

53 65 10 11

LinkedIn

pngwing.com.png

© 2020 Trademinds ApS 

CVR-nr: 41546662