Hvad tilbyder vi?

Hos Trademinds tilbyder vi løsninger til ethvert behov. 

Vi skræddersyer altid et forløb som er tilpasset netop dine produkter, og virksomhedstyper.

Full Service

Undgå de mange fodfejl som lurer i Amazons økosystem. 

Vi kender faldgrupperne, og styrer lige forbi. Det eneste du skal gøre er, at holde et månedligt møde med os, resten forgår på mail.

2  —

DEFCon Engine

Trademinds har udviklet sin egen annonceringsmotor til amazon. 

Med DEFcon får du med sikkerhed fuld udbytte af alle amazons annonceringsformer, og hvert produkt splittestes hele tiden, for at optimerer rangeringen, konverteringen, ACOS og ROI.

1  —

Trademinds er godkendt og certificeret af Amazon

Trademinds har gennemført alle kurser og programmer som Amazon tilbyder, for at blive et certificeret bureau. Hos os får du altså den nyeste viden, og de bedste processer for et problemløst samarbejde. 

3 —

Vi arbejder sammen med Amazon

Amazon arbejder tæt sammen med Trademinds.

Vi har tilknyttet nøglepersoner for hhv. Launchpad, FBA & Amazon Ads.

På den måde får du hos os, en fordel overfor udfordringer, og logistiske spørgsmål.

Skal Mikkel hjælpe dig med salget på Amazon?

Til et møde med Mikkel, vil du få professionel sparring

om dit potentiale på Amazon, og blive anbefalet

et set-up som giver mening for jeres forretning.

Vi tilbyder

Uanset hvor I er på jeres Amazon rejse, så kan vores kompetencer hjælpe jer.

Full Service / Turn Key

Vi har alle kompentencerne til at kunne stå for alt hvad vedrører Amazon, og er vant til at arbejde sammen med små og store organisationer. Vil I fokusere på det som I er gode til? Så løfter vi jeres Amazon forretning fra 0 til 100, med minimal indsats fra jer.

Optimering

Allerede i gang på Amazon, men har nået en mur? Vi har ramt dem alle, så vi ved hvordan man kommer over, under eller igennem. Vi kan øge din konvertering ved at løfte dit content. Vi kan også øge trafikken til jeres produkter med målrettet annoncering (PPC) og gennemtestede cross-selling strategier.

Strategi / Sparring

Brug for et frisk pust til at sætte retning på jeres strategi, så I kan få mest mulig ud af jeres Amazon eventyr? Vi kender Amazon ud og ind, og kan helt sikkert bidrage med viden der løfter jeres strategi. Hvis I har en intern medarbejder der har brug for et mentor forløb for at kunne tage virksomheden til næste niveau på Amazon, står vi også til rådighed.

Kompetencer

Søgeordsanalyse & Amazon SEO

For at kunne blive opdaget af kunderne på Amazon er det vigtigt, at man skriver sine produkt tekster med udgangspunkt i relevante søgeord. Derudover skal søgeordene også have en høj søgevolumen og være mulige at konkurrere på.  Vi identificerer søgeordne og får vi på bedste vis flettet dem ind i produkt teksten, samt alle steder det kan lade sig gøre bag facaden på Amazon, så jeres produkter har de bedste forudsætninger for at blive opdaget af de købeklare kunder på Amazon.

Annoncering på Amazon

Der er rigtig mange muligheder for at annoncerer på Amazon. Lige nu er der omkring 12 forskellige. Det kan være fristende at gå i gang med dem alle på én gang, men efter vores erfaring kan det være rigtig farligt, og udgifter til annoncering kan stikke helt af. Derfor har Trademinds udviklet en særlig proces for annoncering på Amazon, som sikrer en fokuseret indsats, uden at budgettet kommer ud af kontrol. Vi kalder den DEFcon.

Alle Amazons markeder

Vi har kompetencerne til få jeres Brand på alle Amazons markeder. Hos Amazon er processerne langt hen ad vejen éns uanset hvilket marked man arbejder med, og meget kan migreres imellem markederne. Derfor kan vi hjælpe jer med at nå jeres kunder globalt på meget kort tid. 

Grafisk Content

Vi har kompetencerne til få jeres Brand på alle Amazons markeder. Hos Amazon er processerne langt hen ad vejen éns uanset hvilket marked man arbejder med, og meget kan migreres imellem markederne. Derfor kan vi hjælpe jer med at nå jeres kunder globalt på meget kort tid. 

Logistik

Vi vurderer behovet for varelageret I skal sende ind til Amazons lager for hvert produkt, samt opsætter "Shipping Plan", så Amazon er klar til at modtage jeres varer. Herefter vil I modtage en pakkeliste og en adresse, hvor varene skal sendes hen. Vi står for at monitorere lager niveauet og vil i god til gøre jer opmærksom på, at der snart skal fyldes lager op igen. Det eneste I skal stå for at at pakke og sende varene, og så klarer vi resten.

Launchpad & fremtiden

Vi har erfaring med Amazon Launchpad igennem to af vores kunder. Hvis I har et "Challenger" Brand, så er Launchpad helt sikkert noget for jer.  Vi ved hvordan man bedst udnytte Launchpad og kan også hjælpe jer med jeres ansøgning.​

Amazon er I rivende udvikling. Alene i 2020 har Amazon tilføjet over 5 forskellige annonceringsmuligheder. Vi holder os opdaterede I hele tiden for gavn af de nyeste teknologier og annonceringsværktøjer.