Opstart på Amazon

Få hjælp til hele opstarten og kom sikkert i gang med salg på Amazon.

Full Service - Få fuld håndtering af jeres aktiviteter på Amazon

Undgå de mange fodfejl som lurer i Amazons økosystem. 

Vi kender faldgrupperne, og styrer lige forbi. Det eneste du skal gøre er, at holde et månedligt møde med os, resten forgår på mail.

2  —

DEFCon Engine

Trademinds har udviklet sin egen annonceringsmotor til amazon. 

Med DEFcon får du med sikkerhed fuld udbytte af alle amazons annonceringsformer, og hvert produkt splittestes hele tiden, for at optimerer rangeringen, konverteringen, ACOS og ROI.

1  —

Trademinds er godkendt og certificeret af Amazon

Trademinds har gennemført alle kurser og programmer som Amazon tilbyder, for at blive et certificeret bureau. Hos os får du altså den nyeste viden, og de bedste processer for et problemløst samarbejde. 

3 —

Vi arbejder sammen med Amazon

Amazon arbejder tæt sammen med Trademinds.

Vi har tilknyttet nøglepersoner for hhv. Launchpad, FBA & Amazon Ads.

På den måde får du hos os, en fordel overfor udfordringer, og logistiske spørgsmål.

Skal Mikkel hjælpe dig med salget på Amazon?

Til et møde med Mikkel, vil du få professionel sparring

om dit potentiale på Amazon, og blive anbefalet

et set-up som giver mening for jeres forretning.

Kompetencer

Amazon er en af verdens største markedspladser og er derfor også utrolig global velkendt blandt privatkunder og erhvervskunder. Og dét kan danske brands og forhandlere udnytte. 

340 mio.

Salg på Amazon giver adgang til over 340 millioner brugere. En stor del af dem starter deres produktsøgning på Amazon - en tendens som danske virksomheder kan udnytte.

Strategisk

Der er meget stor sandsynlighed for, at både jeres kunder og konkurrenter allerede er på Amazon. En god strategisk beslutning er derfor at være til stede på platformen hvor ens kunder og konkurrenter er.

Skalérbar eksport

Salg på Amazon er en meget skalérbar eksportstrategi. Som dansk sælger, kan man være konkurrencedygtig fra salgsdag 1, med hurtigt levering gennem Amazon FBA og salg gennem en platform som kunderne har stor tillid til.

Vores simple og effektive opstartsforløb

1

Afklaring

Inden et muligt samarbejde vi vi have indledende møder, så I er afklaret og indstillet på at starte salget på Amazon. Derudover finder vi den bedste løsning ud fra jeres behov og vores anbefalinger.

2

Opsætning

Efter afklaringen går vi i gang med at alt det tekniske såsom at få oprettet og godkendt jeres virksomhed hos Amazon og derefter lavet produktoprettelser med de udvalgte produkter.

3

Strategi & Lancering

Sammen med jer lægger vi den mest optimale strategi for jeres salg på Amazon. Efter at alt opsætning er godkendt af jer vil produkterne blive lanceret og salgsaktive på verdens største markedsplads, Amazon.

4

Optimering

Arbejdet stopper ikke efter lanceringen. Det er her at vi begynder at få brugbar data til optimeringen af det eksisterende salg og lave nye tiltag for at øge jeres omsætning.

Vi er uddannet og certificeret til at salg på Amazon 
- Så I ikke skal være det

Annoncering

Annoncering på Amazon er en vigtig del af vores kunders succes. De mange kunder på Amazon gør at konkurrenter også finder vej dertil. Derfor giver annoncering os muligheden for at vise jeres produkter frem, i stedet for konkurrenternes.

Brand Store

En Brand Store på Amazon er muligheden for at få jeres helt egen webshop på markedspladsen. Vi laver den i jeres egen storytelling og kan fastholde kunderne på Amazon i jeres univers og produkter - væk fra konkurrenterne.

Tilskrivning

At drive trafik til Amazon er en god idé for at øge salget - og med Amazon Attribution kan vi måle på, hvilke eksterne kanaler som giver salget. Dermed kan vi øge budgettet for de profitable kanaler og nedjustere for de mindre profitable.

Økosystem

Salg på Amazon er et helt økosystem i sig selv og består af stort set alle discipliner inden for e-handel. Der er derfor mange muligheder og strategier på. som vi bruger vores erfaringer til at finde de helt rigtige af, til netop jeres virksomhed og produkter.

Er I vores næste case?

Tag kontakt til os i dag og få hjælp til at starte jeres salg på Amazon.